Felütötte fejét napjainkban az online KRESZ-tanfolyam lehetősége. Vannak akik félve tekintenek erre vannak akik a megváltást látják benne, de lássuk csak mit is jelent ez számunkra. Hogyan szerezzünk “online jogosítványt”?

Hol?

Elsősorban szükségünk lesz egy olyan autósiskolára, amely vállal online KRESZ-tanfolyamot és megfelel az igényeinknek. Kiváló példa erre az online KRESZ-tanfolyamra és a fiatal vezetők képzésére specializálódott debreceni Neon Autósiskola.

Hogyan működik?

Az online képzés egy, az interneten elérhető felületen nyújt nekünk lehetőséget a KRESZ szabályainak elsajátítására. Az anyagot fejezetekre bontva kapjuk meg, melyeknek végén egy teszt segít nekünk összefoglalni a tanultakat és léptet minket tovább a következő fejezetre. A fejezetekben vissza is léphetünk, így ha felejtünk, könnyen feleleveníthetjük tudásunkat.

Mik az előnyei?

Elsősorban, mint minden online eszköz kényelmes és bárhonnan hozzáférhető. Akár 15 perces akár 2 órás részletekben is tanulhatunk, minden rajtunk áll. Amennyiben szorgalomban nincs hiány, a tantermi képzés időtartamának közel fele alatt meg tudjuk szerezni a számunkra szükséges tudást, ráadásul ez olyan feladatok segítségével tesszük, amikkel a vizsgán is találkozhatunk.

Képek és videók?

Az online KRESZ tanulás előnye, hogy a tananyag gyakran tartalmaz képeket és rövid kis animációkat, a szituációk könnyebb értelmezésének érdekében. Így a vizuálisabb személyek, akik társadalmunk nagyobb hányadát teszik ki, szintén könnyebb tanulási lehetőséghez jutnak.

Biztonság?

Ha már csak azt vesszük figyelembe, hogy nem kell a belvárosba menni és a csúcsforgalomban mászkálni az is pozitív, viszont megspórolhatjuk az út költségét is. Még fontosabb, hogy az olyan helyzetekben mint a COVID időszak, maszk és korlátozások nélkül koncentrálhatunk a tanulásra.

Mennyibe kerül?

Az interneten bár találunk ingyenes online KRESZ-tanfolyamokat, ezekkel érdemes vigyázni. Nem csak az a gond velük, hogy jellemzően a vizsgaanyaghoz nem hasonlító kérdéseket mutatnak be, de gyakran hamis információt tartalmaznak. A fizetős képzések árban nem sokkal térnek el a tantermi képzéstől, általában picit olcsóbbak is, viszont mint tudjuk rengeteg előnnyel járnak számunkra.

Hogyan kezdjek neki?

Válaszd ki a számodra szimpatikus autósiskolát, akik vállalnak online KRESZ-képzést, majd jelentkezz tanfolyamra a honlapjukon megadott elérhetőségek egyikén.
Általában a jelentkezéshez és fizetéshez el kell látogatni az autósiskola irodájába és a helyszínen megadni az adataid.
Vannak azonban ennél modernebb és a felgyorsult világ igényeire jobban figyelő autósiskolák is.

Ilyen például a cikk megírását segítő és támogató Neon Autósiskola, akik az online KRESZ-tanfolyamra specializálódtak.

Ennek keretén belül biztosítják az internetes jelentkezést, a kedvezményes bankkártyás online fizetést, illetve számos egyéb segítséget és garanciát nyújtanak a képzésben résztvevő tanulóknak.

Amennyiben szeretnél Te is könnyen elvégezhető online KRESZ-tanfolyamon részt venni, csak kattints ide és jelentkezz a Neon Autósiskolához!

Szponzorált tartalom