Ingyenes kresz tesztek gyűjteménye

 

Az ingyenes kresz tesztek gyűjteményében vannak olyan online kresz tesztek, melyeket ingyenesen használhatsz regisztráció nélkül, de több olyan teszt is van, amelynek ingyenes vetziója regisztrációhoz kötött. Vannak olyan fizetős kresz tesztek is, melyeknek egy része vagy a demo verziója gyakorlásképp ingyenesen használható.

 

kreszteszt.net

A kreszteszt.net a kresz vizsgára készülők számára nyújt online gyakorlási lehetőséget valamennyi jogosítvány típusra. Szintén alkalmas az évek során megkopott kresz tudás felfrissítésére vagy éppen újrakezdő vezetőknek.  A rendszer két részből áll: Gyakorló feladatsorok valamint maguk a vizsga tesztkérdések (vizsgaszimuláció).

A vizsga teszt során egy generált kérdéssor megválaszolásával megtudhatod azt is, hogy átmennél- e ha most lenne a kresz vizsgád. A kérdések menete és a kitöltés menete a hatósági kresz vizsgáéhoz hasonló.

kresztanulasotthon.hu

A kresztanulasotthon.hu weboldalon több ingyenes tananyag és teszt is található. A fizetős tananyagok első fejezetei is elérhetők kipróbálásra demó verzióban, akár regisztráció nélkül.

A KRESZ vizsgára való felkészüléshez az online kresz Teszteket kell használni. Az eredmények később visszanézhetőek. Egy kérdéssor 55 kérdésből áll, aminek a végén megjelenik a teszteredmény. Ekkor a válaszok is visszanézhetők.

digikresz.hu

A digikresz.hu oldal ingyenes lehetőséget biztosít a teljes kresz vizsgaanyag megismerésére, gyakorlására de csak akkor, ha regisztrálsz. A több mint 3000 kérdés megegyezik a KRESZ vizsga kérdéseivel, de formailag eltérnek a vizsga anyagától. Négy különböző nehézségű tesztet állíthatsz össze magadnak, attól függően, milyen szintű a tudásod. Minden teszt után megnézheted, hogy hol hibáztál, mi lett volna a helyes válasz, s magyarázatot is kapsz hozzá. Korábbi tesztjeidet később is vissza tudod nézni

kreszteszt.hu

Regisztráció után tesztelheted KRESZ tudásod ingyen a kreszteszt.hu -n. Az ingyenes kresz tesztek a hivatalos, könyvből átvett kérdéseket tartalmaznak a helyes válaszokkal.
Helytelen válasz esetén magyarázattal, hogy megértsd a helyes választ. Gyakorolhatod tudásodat élesben is a kresz vizsga kérdésekkel. Hivatalos felépítésnek megfelelő, időkorláttal tesztelheted tudásodat a kresz vizsgán, azonnali eredményekkel!

edukresz.hu

Az eduKRESZ.hu oldalon hatóságilag akkreditált e-learning tananyagokat érhetők el, melynek demo verzói ingyenes kresz tesztként használhatóak. Szintén két részből áll az elérhető online anyag: elarning tananyag és a vizsgakérdések.Minden jogosítvány típusra elérhetőek. A tananyagok nevére kattintva ízelítőként megtekintheted azok egy-egy részletét (demó változatát).

 

Ingyenes kresz tesztek gyűjteménye az autósiskolák honlapjain

Több autósiskola weboldalán találhatsz ingyenes kresz teszteket. Ezekre viszont jellemzően regisztrálni kell:

https://kreszteszt.gyorsjogositvany.hu/vizsga/ew4c6qo89t6tixai5swn

http://www.atigkt.hu/hasznos_infok/kresz_tesztek

https://dodgemjogsi.hu/kresz-teszt

https://autovolan.ro/hu/kresz-teszt

 

Kvíz jellegű ingyenes kresz tesztek

Ezek játékos formában inkább csak tájékoztatást adnak arról, hogy mennyire vagy képben a közlekedési szabályokkal.

 

eduline.hu

Az eduline.hu oldal ingyenes kresz teszt gyűjteménye segítségével játékos formában mérheted fel, hogy mennyire tudod a KRESZ-t,  a közlekedési szabályokat.

kvizvilag.hu

Az kvizvilag.hu oldalon kvíz segítségével tesztelheted a kresz tudásodat, felkészültségedet. A kvíz ingyenes.

 

További kresz teszt tippeket talál a linkre kattintva, melyek bár fizetősek, nagyon hasznosak az online gyakorláshoz, mit pl. a Google Play Kresz teszt vagy az Apple Kresz tesztje