Olcsó autómentés rejtett költségek nélkül

Ha autómentésre van szükségünk, akkor mindenki agyán azonnal átfut, hogy ez bizony költséges lesz. Van egy jó hírünk, ha a 24 H Service Kft. hívja, akkor az autómentés garantáltan kedvező lesz.

Mi ugyanis az előre megbeszélt paraméterek alapján konkrét árat adunk Önnek, amely a mentés helyszínére érkezve sem fog változni. Nálunk az autómentés olcsó, és semmilyen rejtett költség nem merülhet fel.

Milyen tényezőktől függ az autómentés ára?

A legfontosabb dolog amit ki kell emelni, hogy nálunk nincs éjszakai, és hétvégi felár. Az autómentést a hét bármely napján, és percében olcsón végezzük.

Az autómentés ára elsősorban két meghatározó tényezőtől függ, ez pedig nem más mint a távolság, és a gépjármű súlya. De azért egyéb tényezők is befolyásolhatják, mint például a gépjármű állapota és hozzáférhetősége. Minden esetben egyedi árat adunk, minden tényezőt figyelembe véve, mely árak fix, végleges árak.

Milyen esetekben segít az autómentés?

Olcsó autómentés szolgáltatásunk az alábbiakban segít a bajba jutott autós társainknak.

  • Bármilyen típusú gépjármű, motorkerékpár szállítás.
  • Sérült törölt üzemképtelen gépjármű elszállítása.
  • Helyszíni autószervíz

Olcsó autómentés, akár helyszíni javítással

Képzett kollégáinknak köszönhetően, akár gyors autószervíz szolgáltatásunkkal orvosolni tudjuk a problémát. Legyen szó bikázásról, akkumulátor cseréről, vagy akár kerékcseréről mi mindent megoldunk. Akkor sincs gond ha nem tudjuk a helyszínen orvosolni a problémát. Járművét ugyanis elszállítjuk a legközelebbi vagy az Ön által megadott szervizbe.

Mire terjed ki a gyorsszerviz szolgáltatás?

  • Kerékcsere
  • motorolaj utántöltés, ellenőrzés
  • akkumulátor csere, vagy bikázás
  • hűtőfolyadék utántöltés
  • üzemanyag feltöltés stb.

Ami még az autómentés mellé jár

Nincs kiszállási díj. Az egész országban bárhová elszállítjuk a gépjárművét, és Önt sem hagyjuk cserben. Szolgáltatásunk magába foglalja 4 személy díjmentes szállítását is.

Ha elakadt az autója, vagy nem indul, esetleg balesetet szenvedett hívjon minket bátran. Több éves tapasztalattal rendelkezünk az autómentés területén. Járművét az egész ország területén bárhová elszállítjuk. Nálunk az autómentés olcsó, és megbízható. A ránk bízott feladatot rövid határidővel és garanciával végezzük el.